HuisMerken

“Practise what you preach. Daarom investeer ik in vernieuwende concepten. Bedrijven die de wereld veranderen. Waar jij en ik kunnen leren, groeien en ervaren!”Mens, marge en maatschappij

Je kunt natuurlijk van alles zeggen over leidinggeven, geld verdienen en merkcreatie. Beter vind ik het om de daad bij het woord te voegen. KLAPPR investeert dan ook in bedrijven waarin deze onderdelen samenkomen. Bedrijven die bewust zijn van mens, marge en maatschappij. Authentieke en eigenwijze concepten met een vernieuwende visie. Vakmensen met een hart voor de klant. Gericht op ontwikkeling en avontuur. Bekijk hier de merken waarin KLAPPR momenteel investeert.

Lean in Actie

Een advies organisatie nieuwe stijl. Namelijk: geen advies geven (belandt toch in de la), maar een organisatie helpen om zijn eigen problemen op te lossen. Doen en resultaat boeken. Nu en in de toekomst. Dat alles gebaseerd op de aanpak van o.a. Lean & Six Sigma.

www.leaninactie.nl

Lead your Time

Lead your Time is opgericht met de ambitie om mensen te helpen bij hun zoektocht naar heerlijk leven. Dat betekent eerst tijd vrij maken voor jezelf (‘Slim E-mailen’ is de eerste tijdvreter die we aanpakken) en daarna helpen bij het vinden van een manier van leven zoals jij dat wilt.

www.leadyourtime.com