Merkcreatie

“Ik ben fan van sterke merken. Ze doen iets met me. Vakwerk en oog voor detail zie je terug. Ze veranderen de wereld en laten me keer op keer zien dat er zoveel meer mogelijk is.”

Huisstijl & Logo


Website Productie


Film & Animatie


Concepting


Tekstschrijven


FotografieDe mensen achter het bedrijf zijn het merk. Datgene wat je op een verjaardag vertelt over je bedrijf, dat is het merk. En daarom zijn zoveel bedrijven niet blij met social media. Het wordt namelijk zichtbaar dat ze niet het merk zijn dat ze dachten te zijn. En laat ik dat nu juist heel gaaf vinden. Een merk dat overeenkomt met de mensen achter het merk. Integer en authentiek. Bekijk hieronder de merken waar ik een bijdrage aan heb geleverd.

Lean in Actie

HuisMerk. Een advies organisatie nieuwe stijl. Namelijk: geen advies geven (belandt toch in de la), maar een organisatie helpen om zijn eigen problemen op te lossen. Doen en resultaat boeken. Nu en in de toekomst. Dat alles gebaseerd op de aanpak van o.a. Lean & Sigma.

www.leaninactie.nl

huisstijl & logo website productie concepting tekstschrijven fotografie


Lead your Time

HuisMerk. Lead your Time is opgericht met de ambitie om mensen te helpen bij hun zoektocht naar heerlijk leven. Dat betekent eerst tijd vrij maken voor jezelf (‘Slim E-mailen’ is de eerste tijdvreter die we aanpakken) en daarna helpen bij het vinden van een manier van leven zoals jij dat wilt.

www.leadyourtime.com

huisstijl & logo website productie film & animatie concepting tekstschrijven fotografie


Sail to your Soul

HuisMerk. Begonnen als grap en nu uitgegroeid tot een serieus avontuur om ‘nieuw leiderschap’ in Nederland te ontwikkelen. Op zinnenprikkelende wijze wordt je meegenomen aan boord van zeiljacht Vixen II en meegenomen in het vernieuwende verhaal. Ik pleit voor organisaties met meer bezieling en minder targets. Meer passie en minder werk. Meer mens en minder machine. Dat avontuur begint nu.

www.sailtoyoursoul.com

website productie concepting tekstschrijven