Slimme Leider

Een slimme leider is een systeemdenker. Systeemdenken betekent begrijpen hoe jouw organisatie in elkaar zit. Denk aan targets. Werkafspraken. KPI’s. Snappen welke invloed het systeem heeft op productiviteit. Processen doorgronden en verbeteren. Van waarde zijn voor je klant. Met systeemdenken nemen we de werkwijze van je organisatie onder de loep. Je ziet de onderlinge samenhang tussen inspanning en resultaat. Een nieuwe blik waarmee je doordringt tot de wortel van organisatorische problemen.

Doelgroep: check Primair: Directie en Management
check Secundair: Managers van afdelingen
Opzet: check Vorm: tour op je kantoor met een Master Black Belt Lean om te laten zien waar het verbeterpotentieel zit, dat je met Lean kunt bereiken bij jouw organisatie. Rationeel inhoudelijk gedreven.
check Duur: 4 uur
check Locatie: bij jou op kantoor
check Kosten: € 750 excl. btw
Doel: Zelf zien en ervaren wat Lean aan winst oplevert in termen van tijd en geld.
Proces: De quick scan laat je met een nieuwe bril naar je eigen organisatie kijken. Dat zet je aan tot nadenken over de zo-doen-we-het-altijd-processen. Opvolging is mogelijk in de vorm van coaching en trainingen, die je helpen om je processen slim te organiseren.

Vraag aan!

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een datum in te plannen en eventuele vragen nog te beantwoorden.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer