Leidinggeven

“Richard Branson laat me telkens zien dat leidinggeven verder gaat dan geld verdienen. Een idee hebben en dat doen. Respectvol. Ondernemerschap. En een betere wereld creëren.”

Executive
Coaching


Workshops &
Training


Interim
ManagementEen nieuwe stap in leidinggeven

Bij KLAPPR integreren we de rol van manager en leider in nieuw leiderschap. Ik vind het tijd om deze nieuwe vorm juist nu in Nederland uit te rollen. We kunnen zoveel meer realiseren als we in staat zijn om de hefboom van effectief leiderschap in te zetten. Denk aan meer innovatiekracht, slimmer organiseren en ruimte voor creativiteit en ontwikkeling. Daarom ontwikkelt KLAPPR drie eigenschappen met nieuw leiderschap: bewustzijn (Bewuste Leider), inspiratie (Inspirerende Leider) en slimheid (Slimme Leider). Dit maakt de weg vrij voor een nieuwe stap in leidinggeven.

Klassiek Leiderschap

  • Leiden op basis van problemen
  • Aandacht gericht op de eigen organisatie
  • Leiden door het geven van opdrachten
  • Beslissen op basis van persoonlijk belang
  • Leiden o.b.v. autoriteit en macht

Nieuw Leiderschap

  • Leiden op basis van visie
  • Aandacht gericht op de klant
  • Leiden door de juiste vragen regelmatig te stellen
  • Beslissen op basis van gemeenschappelijk belang
  • Leiden o.b.v. gedeelde verantwoordelijkheid


Bewuste Leider


Terry Tate – Office Linebacker is het perfecte voorbeeld van oldskool leidinggeven. Maar hoe doe je het anders? Met Executive Coaching vinden we de vorm van leidinggeven die bij jou past. We bespreken de hobbels, conflicten en successen. We geven je handvatten om leiding te kunnen geven op de manier die jij voor ogen hebt. Geen standaard riedeltje, het gaat om jouw doelen, jouw ambities en we kijken mee naar jouw situatie.

executive coaching training


Inspirerende Leider


Simon Sinek komt dicht bij de essentie van inspiratie. De bron van energie in je team. Vanuit eigen overtuiging handelen, vanuit geloof. Want met geloof komt inspiratie en energie vrij om dingen te doen. Kies voor de ‘Weet Waarom’ als je weer zin hebt in energie en iedere dag met frisse zin naar je werk gaat. Jij. En je collega’s.

executive coaching workshop


Slimme Leider


Een slimme leider is een systeemdenker. Systeemdenken betekent begrijpen hoe jouw organisatie in elkaar zit. Denk aan targets. Werkafspraken. KPI’s. Snappen welke invloed het systeem heeft op productiviteit. Processen doorgronden en verbeteren. Van waarde zijn voor je klant. Met systeemdenken nemen we de werkwijze van je organisatie onder de loep. Je ziet de onderlinge samenhang tussen inspanning en resultaat. Een nieuwe blik waarmee je doordringt tot de wortel van organisatorische problemen.

executive coaching training