Geld verdienen

“Geld verdienen begint bij geld begrijpen. Het is een ruilmiddel. Hoe meer je betekent voor anderen, hoe meer je zult ruilen.”

Verkooptraining & -coaching


Project Management


Interim & Change ManagementEen nieuwe stap in geld verdienen

Geld verdienen is ruilhandel. Je klant bepaalt voor hoeveel hij jouw dienst waardeert en jij bepaalt of dat het je waard is. Dus hoe meer waarde je biedt aan je klant, hoe meer geld je zult verdienen.

Verkooptraining is een kleine stap in meerwaarde creëren. Het gaat om een manier van denken, je persoonlijkheid & karakter, het product of dienst, de markt en nog veel meer. Daarom geloof ik in het proces van verkopen: continu je klant beter willen begrijpen. Vallen en opstaan. Je aanbod fijnslijpen en zoeken naar echte waarde voor je klant. Zodat je uiteindelijk een aanbod hebt, waar iedereen ‘ja’ tegen zegt. Dat is een nieuwe stap in geld verdienen.

Klassiek geld verdienen

  • Gericht op de korte termijn
  • Trucjes leren
  • Motivatie vanuit belonen & straffen door targets
  • Plezier van het scoren (toekomstig)
  • Win – lose en bij toeval win – win.

Nieuw geld verdienen

  • Gericht op de korte & lange termijn
  • Eigen stijl ontwikkelen
  • Motivatie vanuit eigen overtuiging
  • Plezier van het doen (nu)
  • Uitgangspunt altijd win – win


Zij willen meer betekenen voor hun klanten:

TIM Dialogue Marketing

TIM is een reclamebureau dat ijzersterk is in dialoog marketing. De strategie zit altijd clever in elkaar. Uitwerking van materiaal (on- en offline) is gelikt en verleid je om uit je stoel te komen. Vakmanschap, snelheid en humor. KLAPPR is tijdelijk verantwoordelijk geweest voor het aantrekken van new business.

www.timdm.nl
interim & change management


Cygnific

Cygnific is klantcontact center van KLM, Air France en Delta Airlines. Afdeling Business to Trade was een verliesgevende afdeling. KLAPPR heeft met de mensen van Cygnific en aan de hand van Lean Six Sigma, de afdeling in 5 maanden weer winstgevend gemaakt.

www.cygnific.com
project management interim & change management


Schutreclame

Schutreclame is een familiebedrijf. De tweede generatie reclamemakers voeren nu de leiding over een reclamebureau met een hart voor klanten. Sterk in creativiteit en mentaliteit voor uiteenlopende klanten. KLAPPR helpt bij de verdere ontwikkeling van hun klantgerichtheid.

“Lekker gewerkt met Bjorn, in 2 dagen de theorie en vooral de praktijk van telefonische en persoonlijke verkoop doorlopen en geoefend. Prima mix en intensiteit geweest om de eigen sales-activiteiten weer op scherp te zetten.”

www.schutreclame.nl
verkooptraining en -coaching


Joran

KLAPPR heeft Joran begeleidt met het genereren van new business. Door in het verkoopgesprek ervoor te zorgen dat hij klanten beter begrijpt, is hij in no-time meer gaan verkopen. Zijn ogen gingen open toen hij begreep dat het erom gaat dat de waarde die je biedt door de klant wordt bepaald.

“De sales training die ik samen met Bjorn heb mogen doen was eye-opening, inspirerend en ook confronterend. Het heeft een uitermate positief effect gehad op mijn werk als account manager, maar ook in mijn prive leven.”

verkooptraining en -coaching